Waarom een visgids?

Is Friesland een nieuw viswater voor je? Wil je vistechnieken verbeteren?
Dat kan met behulp van een visgids. We werken graag samen met onder andere Bertus Rozemeijer en Tjeerd van der Ploeg. We Stellen jullie aan elkaar voor en jullie maken zelf de afspraken over tijden e.d. als jullie hier bij Vishotel Friesland De Mariahoeve zijn. Ze geven graag advies over welke aassoorten; waterkennis; kiewgreep; de kneepjes van het vak of nieuwigheden.

 

CATCH and RELEASE
De visgidsen waar we mee samenwerken volgen allemaal het zelfde principe :  ‘catch & release’. Dus alle vis zal na een eventuele foto weer zo snel mogelijk in het water worden teruggezet. Zo houden we een mooie visstand in ons waterrijke Friesland .

Een dag visgids is inclusief gebruik van  :
* de boot van de visgids
* hengels
* kunstaas

Kosten van een visgids zijn vanaf € 175

ROOFVIS- VISGIDSEN: Tjeerd van der Ploeg;  Bertus Rozemeijer

 

 

Tjeerd is een semi professionele visser, die jarenlang mee heeft gedaan met het NK snoekbaarsvissen . Plezier maken staat voorop als je een dag gaat vissen met Tjeeerd  Hij houdt daarnaast wel van actief vissen, dus niet onderuitgezakt op je visstoel zitten. De boot van waaruit Tjeerd vist is een Marcraft.

 

Bertus volgt alle nieuwe ontwikkelingen. “Je bepaalt voor het overgrote deel je eigen succes, dat is de charme van het vissen met kunstaas. Bertus heeft zelf hengels en kunstaas ontwikkelt (voor o.a. Ultimate; Salmo en Mann’s)
Momenteel is hij consulent bij Pure Fishing waar hij weer bezig is met de ontwikkeling van een lijn hengels voor de roofvisser. De boot van waaruit Bertus vist is een Crestliner.

 

Een dag weg met een visgids is inclusief :
* gebruik maken van de boot van de visgids
* hengels
* kunstaas

 

Als je bij ons een boot huurt of een arrangement kun je aangeven met welke gids je graag op pad wilt. Wij nemen dan contact voor je op met de visgids. Als hij kan spelen we de contactgegevens door en maken jullie samen afspraken over de visdag.