Marcraft visboot huren

 

Direct reserveren?
Scroll naar de onderkant van deze pagina. Klik op de gewenste datum, maar Let op: Als er geen Marcraft meer vrij is volgens het boekingssysteem neem dan even contact met ons op.
We zetten soms de Marcraft “dicht” als er aanvragen lopen die nog niet zeker zijn.  Neem contact op

 

Marcraft visboten komen uit Friesland

Onze Marcraft ( type Pike master) wordt gemaakt van 4 mm dik aluminium, waar vergelijkbare boten vaak gebruik maken van 2 mm aluminium. De Marcraft visboten hebben extra sterke dubbel gelaste naden, waar bij vergelijkbare boten gebruik wordt gemaakt van popnagels. Verder is de Marcraft zwaarder, wat een enorme stabiliteit geeft. Onze klanten geven aan dat ze met elk weer, welke water dan ook durven te varen met de Marcraft, hij geeft zich nooit gewonnen. En heeft u wel eens twee dezelfde Marcrafts gezien? Nee? Dat klopt! Elke Marcraft die wordt gemaakt is uniek, en volledig gemaakt naar de wens van de klant!

 • Aluminium visboot van Marcraft
 • Lengte 4.40 meter
 • Breedte 2.00 meter
 • Buitenboordmotor
 • Door V-bodem kan hij goed driften en backtrollen
 • 2 luxe bootstoelen die op diverse plaatsen in de boot geplaatst kunnen worden ( stoelbase)
 • Extra stoel bij te huren voor 3e persoon
 • 4 hengelsteunen
 • Hengelbakken van 2.50 meter aan beide kanten van de boot
 • Veel bergruimte 200 liter
 • 1 Fishfinder met GPS ( kleur)
 • Aansluitpunt voor een electramotor ( electramotor is los bij te huren)
 • 12 volt stopcontact ( niet op allebei)
 • Navigatieverlichting
 • Geschikt voor 2 tot 3 vissers en hun visspullen
 • De Marcraft visboot voldoet aan het Europese CE keurmerk.

 

 

 

Marcraft visboot huren vishote De Mariahoeve Friesland

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  

Direct reserveren? Check beschikbaarheid

 

De Marcraft visboot

Naast de roofvisser gebruiken ook steeds vakar witvissers de Marcraft om mee te gaan vissen. Dat komt door de ruimte en stabiliteit van deze luxe visboot.
Hierdoor is de Marcraft het hele jaar door te huur bij vishotel Friesland De Mariahoeve.
Onze visboten zijn te huur voor een of meerdere dagen. Ook als u nog nooit vanuit een visboot heeft gevist is dat geen bezwaar. We zetten een potje koffie of thee en gaan samen om de tafel en vertellen u alles wat u weten moet om een lekkere dag op het water te zijn. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u helpen aan mooie routes; visstekken enz.

VISSOORTEN
Zowel witvis als roofvissen worden gevangen.

Roofvis: snoek; snoekbaars ; de baars
Witvis: de brasem; de blank en ruisvoorn. Maar ook de kolblei wordt hier gevangen.
Karper
Liever eerst op pad met een visgids. We stellen u graag een een visgids voor.

Catch and Release

Door te vissen volgens catch & release methode kunnen de vissen groter groeien, voor jonge vissen zorgen en heb je de kans dezelfde vis nog eens terug te vangen. Dus verzoeken we onze vissers om alle gevangen vissen zo snel mogelijk  terug te zetten.

 

 

 

 

Prijzen en tarieven

Klik hier voor de beschikbaarheid en tarieven

Onderaan deze pagina vind u de beschikbaarheidskalender. Door op een datum te klikken ziet u het tarief voor de verhuur van de Marcraft

Veelgestelde vragen

 

Heb ik genoeg aan de vispas?

Ja de vispas is voldoende. Wij verkopen weekpassen aan vissers zonder vispas. Ook losse verkoop

Hoe lang is een daghuur?

We verhuren de visboten van 9-18 uur. Als u hier van af wilt wijken dan kan dat ALLEEN als dat mogelijk is, ALLEEN na persoonlijk overleg.

Is reserveren noodzakelijk?

Ja, omdat de visboten heel veel worden verhuurd is de kans behoorlijk groot dat er geen beschikbaarheid is als je ang wacht. Reserveren gaat het snelste via de online reserveringsmodule. Hierop kun je zien of de boot nog beschikbaar is, wat de prijs is enz.  Deze vind u onderaan op deze pagina

Op de dag dat ik wil vissen ligt er ijs?

De Marcraft kan tegen een stootje maar , omdat ze van aluminium zijn varen ze niet als er een behoorlijke ijslaag ligt. De stalen visboten kunnen tegen een stootje en kunnen hierdoor vrij lang doorvaren. In overleg bekijken we samen met jou wat de beste oplossing.

 

CATCH and RELEASE
De visgidsen die wij aan u voorstellen werken zonder uitzondering volgens het principe van ‘catch & release’. Dat wil zeggen dat alle gevangen vissen zo snel mogelijk zal worden teruggezet. Op deze manier blijft de goede visstand behouden en blijft Nederland ook een sportvisland bij uitstek.
Een dag weg met een visgids is inclusief :
* gebruik maken van de boot van de visgids
* hengels
* kunstaas

 

 

Marcraft visboten uit Friesland

De Marcraft Pike master is gemaakt van 4 mm dik aluminium, waar vergelijkbare boten vaak gebruik maken van 2 mm aluminium. De Marcrafts hebben extra sterke dubbel gelaste naden, waar bij vergelijkbare boten gebruik wordt gemaakt van popnagels. Verder is de Marcraft zwaarder, wat een enorme stabiliteit geeft. Onze klanten geven aan dat ze met elk weer, welke water dan ook durven te varen met de Marcraft, hij geeft zich nooit gewonnen. En heeft u wel eens twee dezelfde Marcrafts gezien? Nee? Dat klopt! Elke Marcraft die wordt gemaakt is uniek, en volledig gemaakt naar de wens van de klant!

 

 

 

Direct online reserveren: